Видео галерия

„Когато видовете изчезват, няма с какво да се гордееш“. Това е основното послание на TV рекламата, която подготвихме, за да разкажем за основната заплаха пред есетрите – свръхулова и контрабандата. С благодарности за безвъзмездно предоставената музика от Escape Pod Party.

„Есетрите. Запази дунавското богатство“ е филм на WWF, създаден в рамките на проекта „Съвместни действия за повишаване на осведомеността относно свръхексплоатацията на дунавските есетри в Румъния и България“. Филмът разказва за търговията с хайвер и множеството други заплахи пред есетрите.

Носителят на награди документален филм на WWF „Господарите на Дунав“ разказва за необходимостта от опазване на дунавските есетрови риби. През очите на рибари, учени и политици, филмът показва, че въпреки заплахата за тяхното оцеляване, все още не е късно да опазим есетрите.

Краткият филм на WWF “Да спасим Господарите на Дунав“ е предназначен за политиците в региона на река Дунав, от които зависи оцеляването на застрашените дунавски есетри.